Sparkle

Bliv en del af et stærkt lederfællesskab

Undgå

Få reelt afkast af den tid, du investerer

Mestre hemmelighederne bag succesfuld ledelse, og lær hvordan du står stærkt i dit eget lederskab – at lede andre med selvtillid. Hos Sparkle hjælper vi dig med at forløse dit fulde potentiale og realisere dine drømme. Et års medlemskab giver adgang til fysiske arrangementer, online sessioner og opfølgninger, alt sammen fuldt faciliteret af erfarne coaches. Vi lover dig, at dette er den mest effektive måde at få afkast på den tid, du investerer i lederudvikling.

01//

3 forløb
i ledelse

Få adgang til 3 faciliterede lederforløb baseret på coachingprincipper, der giver dig mulighed for at fordøje små bidder ad gangen og omsætte dine læringer til praksis med det samme.

02//

Lærings-
fællesskab

Effekten sker i praksis – og sammen med andre. Udvikl dine nye ledervaner mellem de små sessioner, under det fysiske offsite og på den årlige fællesskabsdag.

03//

Spørg
din coach

Udnyt vores erfaring. Få 2 x 30 minutters 1-1 coaching med en erfaren executive coach. Derudover faciliteres alle forløb af en coach for at sikre din udvikling.

Styrkelse af ledelsen i nordiske giganter i over

+10 år

Din tid er dyrebar. Det er dit liv også.

Ledelse er udfordrende og vil fortsætte med at være det. Vil du kunne lede med autenticitet – selv i udfordrende tider?

Vi tror på, at alle, der ønsker at blive en bedre leder, bør have adgang til brugbar udvikling, som kan skabe øjeblikkelig effekt i dit arbejdsliv. Derfor har vi skabt dette lederfællesskab til dig.

Næste skridt er, at du tilmelder dig en 20-minutters samtale med en af os, for at se om dette fællesskab er den bedste lederudviklingsmulighed for dig.

Josefine Campbell

Executive Coach, Forfatter og Founder af Sparkle

Dette udviklingsfællesskab for ledere er for dig der:

01//

er drevet af at blive den bedste leder, DU kan være, og klar til at tage ansvar for dig selv og andre.

02//

ønsker at mestre hemmelighederne bag, hvordan man leder andre med succes.

03//

er nysgerrig på, hvad der sker indeni dig selv og i dem, du arbejder sammen med.

04//

er villig til at engagere dig og afprøve nye adfærdsmønstre i virkeligheden.

05//

sætter pris på samspil med ligesindede, når du lærer.

06//

ønsker et spændende arbejdsliv fyldt med udfordringer, ansvar og livskvalitet.

Øg din effektivitet som leder med +10%

Gå ikke glip af en utrolig mulighed for at være blandt de bedste. Uanset om du er en erfaren leder eller lige er begyndt, vil dette være fællesskabet, der støtter og inspirerer dig hele vejen. Vi sikrer, at der er et godt match mellem dig og de øvrige deltagere. Book en digital 20-minutters samtale, så vi kan afklare, om fællesskabet er noget for dig.

Stil endelig alle de spørgsmål du måtte have til: hello@sparkle.day

Den personlige relation

er vigtigt for at få mest muligt ud af online sessionerne

For at maksimere udbytte og effektivitet vil de fleste af vores sessioner være faciliterede 2-timers online sessioner. Men vi starter med et 2-dages offsite i grønne omgivelser nær København, og vi har også en årlig fællesskabsdag udendørs. Dette så vi kan mødes personligt for at sikre meningsfulde samtaler i onlinesessionerne.

Lad ikke værdifuld tid gå til spilde: Realisér dine drømme

Gå ikke glip af denne utrolige mulighed for at være en blandt de bedste. Uanset om du er en erfaren leder eller lige er begyndt, vil dette være fællesskabet, der støtter og inspirerer dig hele vejen. Vi vil sikre, at der er et godt match mellem dig og de øvrige deltagere. Hvis du bliver godkendt, vil du blive inviteret til en digital 20-minutters samtale.

Tilmeld dig en digital 20 min. samtale

Send os dine detaljer og vi vil tage kontakt til dig med henblik på en 20 min. samtale, hvor vi vender din aspiration som leder.

Let's Talk About

How to Realize your Leadership Aspirations

Let's work on realizing your dreams!

Subscribe for a digital 20 min. conversation

Submit your details, and we’ll reach out to you for a 20 min. talk discussing your leadership aspiration.